„Stejarii”, repetiție pentru debutul în REIC, de la Cluj

Foto: Dan Bodea

Echipa națională de rugby a României a surclasat prima reprezentativă a Portugaliei, scor 54-0, într-un meci test disputat, miercuri seara, în deplasare la Jamor. Meciul s-a desfășurat pe durata a două reprize a câte 30 de minute și a reprezentat debutul fostului internațional Marius Tincu în calitate de antrenor principal.

În ciuda succesului reconfortant rezultatul nu reflectă în mod concludent forma sportivă a „Stejarilor”, ambele reprezentative utilizând în această întâlnire doar jucători din competițiile interne. Gazdele nu au avut nicio șansă în fața României. Marius Iftimiuc și Valentin Calafeteanu au înscris câte un eseu în primele 10 minute de joc, ambele transformate de același Calaeteanu.

Și repriza a doua a început la fel de bine pentru „Stejari” care au mai culcat de două ori balonul în terenul de țintă, prin Melinte și Surugiu, Vlaicu transformând ambele încercări. Până la finalul întâlnirii Daniel Plai, Damian Strătilă, Gordaș și Vasile Bălan au înscris și ei, Vlaicu reușind să transforme trei din ultimele patru eseuri.

România va debuta pe 9 februarie în Rugby Europe International Championship 2019, pe Cluj Arena, contra Georgiei. Intrarea este liberă!

Distribuie:

Postaţi un comentariu