Steaua nu a scăpat de Huntelaar

Klas Jan Huntelaar nu este refăcut 100%, dar antrenorul Jens Keller a anunțat că-l va folosi împotriva Stelei

Steaua debutează, mâine, în grupa E a Ligii Campionilor, împortiva lui Schalke 04, ocupanta locului 4 în precedenta ediție a Bundesligii. „Minerii” au început greoi campionatul, acumulând un singur punct în primele trei etape. În plus golgheterul Klas Jan Huntelaar (foto) este nerefăcut 100% după accidentarea suferită în etapa a II-a, în meciul pierdut de Schalke, în deplasare, scor 0-4, cu Wolsburg. Și totuși staff-ul medical al nemților a dat asigurări că olandezul va juca cel puțin 30 de minute cu Steaua.

Cei trei fantastici
Absența lui Huntelaar nu-l îngrijorează e antrenorul Jens Keller, acesta anunțând încă de la sfârșitul săptămânii trecute că va aborda confruntarea cu Steaua, cu un trio de vis Farfan, Draxler şi Boateng, ultimul fiind și autorul golului prin care Schalke s-a impus în ultima etapă, în deplasare, la Mainz. Un alt element de greutate în primul 11 al nemților este ungurul Adam Szalai. De altfel acesta din urmă, împreună cu Huntelaar sunt și golgheterii ”minerilor”, cei doi reușind împreună patru goluri, în pimele cinci etape de campionat.

De partea cealaltă, Laurențiu Reghecampf a anunțat și el, iemdiat după victoria din ultima etapă, 5-0 cu Săgeata Năvodari, că absenţii din acest joc, Georgievski, Pintilii şi Tănase vor intra din primul minut mâine. În atac Steaua va merge în continuare pe mâna lui Piovaccari, însă este de așteptat ca în repriza secundă să fie aruncat în luptă și grecul Pantelis Kapetanos, după ce atacantul s-a remarcat la revenirea în tricoul Stelei cu o dublă de senzație împotriva dobrogenilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu