Steaua insistă pentru Batin

Paul Batin ar putea ajunge la Steaua, în iarnă / Foto: Dan Bodea

Atacantul băimărean are şanse mari să ajungă gratis în iarnă la campioana României.

Paul Batin este aproape de transferul vieţii. Atacantul CFR-ului ar putea ajunge în curtea Stelei, unde este dorit de Laurenţiu Reghecampf. Băimăreanul refuză să-şi prelungească angajamentul cu gruparea din Gruia, care expiră în vara lui 2014, tocmai pentru a semna cu campioana României. Jucătorul de 26 de ani i-a înfuriat şi pe şefii feroviarilor după ce a ales să fie impresariat de Ana Maria Prodan, soţia antrenorului „roş-albaştrilor”. În aceste condiţii, şansele ca Batin să ajungă încă din iarnă la trupa „militară” sunt foarte mari.

Atacantul a revenit în vară la CFR, după împrumutul la FC Braşov, unde a bifat opt goluri în 29 de partide. Batin a început în forţă şi la echipa clujeană. Aflat la al doilea său meci pentru feroviari, băimăreanul a fost decisiv pentru „vişinii” în jocul cu Viitorul, din etapa a patra a Ligii I. Atacantul a reuşit o dublă spectaculoasă cu care CFR şi-a asigurat prima victorie a sezonului. Fotbalistul a fost folosit titular şi în următoarele două confruntări, dar nu a bifat niciun gol. În ultimele două partide însă, jucătorul de 26 de ani nu a prins nici măcar lotul de 18 jucători, despărţirea de clubul din Gruia fiind astfel inevitabilă.

Coleg cu Kapetanos

La Steaua, Batin va concura pentru un post de titular cu Federico Piovaccari şi Pantelis Kapetanos, fostul său coleg de la CFR. Grecul se află însă într-o formă de zile mari. Elenul a reuşit trei goluri în şapte meciuri, toate din postura de rezervă.

1, 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Paul Batin, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

Distribuie:

Postaţi un comentariu