Steaua a câştigat “periculos” derby-ul cu Dinamo

Latovlevici a fost înger şi demon pentru Steaua, a marcat un gol, a dat o pasă de gol şi a ratat un penalty în derby-ul României, Dinamo-Steaua 1-2

Campioana României la fotbal, Steaua Bucureşti a câştigat unicul derby din Liga I, scor 2-1, în faţa eternei rivale Dinamo şi arată ca o echipă ce nu pare să aibă adversar în campionat. Ceva mai mult de 5 minute a avut nevoie Latovlevici pentru a marca un euro-gol în poarta lui Dinamo. La 1-0 Steaua a continua să paseze în viteză şi să-şi năucească adversarii. Acelaşi Latovlevici a fost şi principalul co-autor la faza golului doi, marcat în proprie poartă de Fay şi lterior tot el a ratat un penalty, în repriza secundă.

La adăpostul unui confortabil 2-0 la pauză, Laurenţiu Reghecampf a făcut două schimbări la pauză, nu neapărat cele mai inspirate. Nikolic a avut nu mai puţin de trei ocazii singur cu portarul, toate ratate. Nici Stanciu, introdus şi el la pauză nu a strălucit. L-a servit excelent pa Nikolic, la prima mare ratare a muntenegreanului, dar a ratat reluarea după penalty-ul ratat de Latovlevici.

Derby-ul României a fost mai animat ca niciodată şi s-a încheiat cu o victorie meritată a Stelei, care a demonstrat că nici sezonul acesta nu va avea adversar în lupta pentru titlul cu numărul 25.  Dinamo a “muşcat” doar în minutul 68, prin juniorul Rotariu, care a marcat şi el un gol superb, insuficient pentru a se apropia de un adversar, Steaua, care a jucat excelent, s-a jucat cu ocaziile şi a câştigat “periculos” derby-ul României.

Victoria de duminică seara este a şasea consecutivă pentru Steaua. Au fost şi incidentele inerente unui astfel de meci, însă, partida s-a desfăşurat în limitele sportivităţii, iar victoria Stelei nu poate fi pusă la îndoială. 12-3 este scorul ocaziileor de gol, în favoarea roş-albaştrilor, în confruntarea cu Dinamo.

Dinamo – Steaua 1-2

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Grigore, Durimel, Fay – Thicot, Elton, Matei, Curtean, Filip – Thomas. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Steaua: Tătăruşanu – Georgevski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici, Bourceanu, Pintilii, Ad. Popa, Ad. Cristea, Tănase, Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Distribuie:

Postaţi un comentariu