Start fals. CFR, doar egal acasă cu Hermannstadt

Liderul Ligii 1 a terminat la egalitate, scor 1-1, primul meci oficial din 2019, disputat pe teren propriu în compania formației FC Hermannstadt. Vișiniii au dominat categoric întâlnirea cu trupa antrenată de Vasile Miriuță, au trimis vreo 10 șuturi periculoase pe spațiul porții lui Căbuz, au irosit un penalti prin golgheterul Țucudean, dar tot atacantul a înscris și unicul gol pentru feroviari. Sibienii au reușit să înscrie primul gol încă din minutul 7, dar reușita lui Popovici a fost anulată pentru poziție afară din joc.

Căbuz a avut o primă intervenție bună în fața lui Omrani, apoi Moreira a scos de pe linia porții. În minutul 29 Hermannstadt a obținut o lovitură liberă, iar Tătar a șutat impecabil în vinclul porții lui Arlauskis. În minutul 31 a început meciul dintre Țucudean și Căbuz. Golgheterul campionatului a reluat din foarfece, dar intervenția portarului echipei oaspete a fost la fel de spectaculoasă. La cinci minute d ela reluare, Popovici are o intervenție la limita regulamentului asupra lui Deac, centralul Marius Avram a indicat punctul cu var și Țucudean și-a trecut în cont și o ratare de la 11 metri.

La aceeași fază Căbuz a blocat și reluarea lui Deac. În minutul 63 Camora a luat la țintă bara, iar șutul lui Țucudean a fost scos de pe linia porții de Dandea. Abia în minutul 77 Țucudean a reușit să înscrie, după o pivotare scurtă și un șut în forță pe mijlocul porții. Omranii a ratat din poziție ideală, din trei metri, în condițiile în care Căbuz era deja învins. Până să se audă ultimul fluier al centralului George Țucudean a mai ratat o oportunitate foarte bună. S-a terminat 1-1 și CFR nu a profitat de pasul greșit al rivalei FCSB (1-1, la Călărași), astfel că, distanța dintre cele două echipe rămâne de 6 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu