Speranțele fotbalului clujean s-au duelat pe Cluj Arena, în Liga Elitelor

Andrei Iuliu Hațiegan (foto în roșu) a marcat ambele goluri ale echipei sale (Foto:Dan Bodea)

Chiar dacă cei mai mulți dintre ei nu au încă vârsta majoratului, tinerii jucători de Universitatea Cluj și FC Ardealul au oferit un meci pe cinste, câștigat la final de către micii studenți cu scorul de 2-0. Partida a contat pentru una din etapele Ligii Elitelor, competițiție în care cele două formații sunt angrenate.

Cu jucători de 19, 18 sau chiar 17 ani, cele două echipe care conduc clasamentul la zi al Ligii Elitelor au disputat derby-ul local pe Cluj Arena în fața a aproximativ 500 de spectatori. Meciul a fost câștigat de către Universitatea Cluj, cu golurile “decarului” Andrei Iuliu Hațiegan din minutele 40, respectiv 65.

În clasamentul Ligii Elitelor U19 Vest, Universitatea Cluj este lider cu 25 de puncte, urmată d e FC Ardealul, cu 21 de puncte.

Federația Română de Fotbal a inaugurat noua competiție Liga Elitelor la startul actualului sezon, atât pentru categoria de vârstă sub 19 ani, cât și pentru juniorii sub 17 ani. Competiţiile adună, pentru fiecare categorie de vârstă, cele mai bune 24 echipe din ţară împărțite în câte două serii geografice.

Distribuie:

Postaţi un comentariu