Snooker / Duel mondial la Cluj

Doi foşti campioni mondiali la snooker, John Higgins și Ken Doherty vor juca un meci demonstrativ la Cluj-Napoca în cadrul evenimentului Betfair Romania Snooker Days. Întâlnirea este programată la data de 4 martie şi va fi găzduită de Sala Sporturilor „Horia Demian”.

John Higgins este cvadruplu campion mondial (1998, 2007, 2009 și 2011), în vreme ce  Ken Doherty este primul jucător care reușește să câștige titlul mondial la snooker, atât la amatori (1989), cât și la profesioniști (1997), performanță atinsă doar anul trecut de Stuart Binghman, campionul mondial în exerciţiu.

În prezent, Doherty este singurul jucător care a câștigat Campionatul Mondial la toate cele trei categorii: Under 21, Amatori și Profesioniști. La meciul eveniment dintre cei doi campioni mondiali sunt așteptați aproximativ 2.500 de spectatori. În cadrul aceluiaș eveniment 16 jucători de snooker din România, așteptați să se înscrie la competiția de la Cluj. Informații despre înscrierea în competiție vor fi disponibile din 1 februarie pe www.snookerclubcluj.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu