Sita cerne, CFR defilează

Foto: Dan Bodea

Fără Țucudean, accidentat la încălzire, CFR a mai obținut o victorie „de casă”, scor 1-0, în deplasare la FC Viitorul. Încă o dată experiența jucătorilor feroviari a fost decisivă. Meciul a început cu două oportunități pentru echipa gazdă, cu Drăguș și Calcan la finalizare fără efect însă, pe tabela de marcaj.

Omrani scapă de eliminare în minutul 11 după un fault cinic, de la spate, asupra lui Țâru aflat în duel cu Deac. Rămași în efectiv complet pe teren CFR-iștii au apărut și ei periculos în careul adversa. Păun și Djokovic au ratat la poarta lui Cojocaru. În replică, Draguș a trimis agonizant pe lângă poarta lui Arlauskis.

În minutul 57 Ioniță a anticipat golul ce avea să vină pentru echipa lui. Șutul lui Ioniță a fost respins de Cojocaru, care nu a mai avut ce face, în minutul 73, când Păun a înacris unicul gol al partidei. Patru minute mai târziu Marius Avram refuză un penalti gazdelor, la intervenția lui Boli asupra lui Eric și, după încă o ocazie a dobrogenilor, a pus capăt partide. CFR s-a distanțat în fruntea clasamentului, cu 33 de puncte, patru peste Universitatea Craiova și opt peste FCSB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu