Și nu-i mai oprește nimeni…

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a câștigat și meciul de la Târgu Mureș, scor 3-1 și vișinii au bifat, astfel, a noua etapă la rând în actualul campionat, fără înfrângere. Seara de excepție a CFR-ului a început în minutul 16 când Filipe Nascimento a deschis scorul după o acțiune personală, în care i-a driblat pe Dobrosavlevici și Gabi Mureșan înainte de a șuta pentru 1-0. În minutul 31 Nascimento a cerut lovitură de la 11 metri, dar centralul partidei a lăsat jocul să continue și Juan Carlos a fost aproape să dubleze avantajul clujenilor.

Gazdele au prestat unul dintre cele mai slabe jocuri din acest sezon, fără să pună vreun moment în pericol poarta CFR-ului. Clujenii nu au avut nevoie de 10 minute, din repriza a doua, pentru a înscrie golul doi. Abia intrat în joc Andrei Mureșan a înscris cu o lovitură de cap, după un corner executat de Juan Carlos. Și Alexandru Păun ar fi putut să înscrie, dar mingea trimisă de el spre poarta lui Mingote, a lovit bara. Mijlocașul CFR-ului nu a terminat meciul, deși a fost introdus în joc în repriza a doua.

Păun s-a accidentat și a fost înlocuit cu Chiriță. ASA-ul a apărut periculos în careul clujenilor, dar lovitura de cap a lui Romeo Surdu a fost reținută de Mincă. Absența golgheterului Cristian Bud nu a afectat eficacitatea echipei lui Vasile Miriuță. În minutul 83 Billel Omrani a ridicat scorul la 3-0 pentru CFR. Francezul a marcat cu o execuție simplă, după o ieșire neinspirată a lui Mingote. Imediat după reușita lui Omrani, a ieșit la rampă Ianis Zicu. Mijlocașul gazdelor a redus din diferență cu o lovitură de cap.

Până la ultimul fluier al arbitrului doar Gabriel Mureșan s-a mai remarcat, îân minutele adiționale ale partidei, dar șuitul lui de la distanță nu l-a învins pe Mincă. Cu 14 puncte, fără penalitatea de -6 puncte cu care ardelenii au început sezonul, CFR-ul a urcat pe locul 7 în clasament și se află la doar un punct în urma Pandurilor, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off.

Distribuie:

Postaţi un comentariu