Și în 2018 Fed Cup se joacă la Cluj

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Federația Română de Tenis anunță că a fost stabilit locul de desfășurare a întâlnirii de Fed Cup by BNP Paribas dintre echipele feminine ale României și Canadei, din turul 1 al Grupei Mondiale II. Întâlnirea va fi găzduită de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în perioada 10-11 februarie 2018. Astfel, echipa națională feminină de tenis de câmp a României revine la Cluj unde a mai disputat meciurile din precedentele întâlniri de Fed Cup, cu Cehia și Germania, în 2016.

”Ne bucurăm că putem să jucăm în singura sala competitivă la nivel european din România, sala de la Cluj-Napoca, mai ales că am înțeles că pentru acest meci s-a mărit și numărul de locuri. Eu cred că pentru un asemenea eveniment, ținând cont de rezultatele fetelor, de faptul că o avem pe Simona Halep, numărul 1 mondial, că avem cinci jucătoare între cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sală și sunt mai mult ca sigur că o să fie plină.

Este un meci interesant, nu va fi deloc ușor, pentru că în Fed Cup, ca și în Davis Cup, intervine factorul emoțional, ca de fiecare dată când joci pentru țara ta. În echipa Canadei este Eugenie Bouchard, o jucătoare valoroasă, care a fost în Top 10 WTA, dar care, în ultima perioadă, nu a mai avut rezultate atât de bune. În mod sigur va fi un meci foarte interesant și îi așteptăm pe suporteri alături de noi”, a declarat pentru site-ul oficial al Federației Române de Tenis Florin Segărceanu, noul căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României.

Postaţi un comentariu