Și FCSB cere depunctarea CFR. Încă un campionat decis de TAS

Foto: Dan Bodea

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal FRF) a amânat anunțarea unui verdict în cazul solicitării clubului CFR de depunctarea a rivalei FCSB, din cauza declarațiilor fostului finanțator Gigi Becali. Membrii comisiei au fost puși în dificultate după ce și oficialii FCSB au înaintat, marți, 24 aprilie, un memoriu similar cu cel al feroviarilor.

Clujenii au depus dosarul pe data de 16 martie, dar informația a ”explodat” abia la jumătatea săptămânii trecute. Cum de la data depunerii memoriului celor de la CFR și până miercuri, când comisia de Disciplină ar fi trebuit să dea un verdict, a trecut mai bine de o lună de zile, este de așteptat ca aceiași perioadă de timp să treacă până la aflarea deznodământului, după ce și oficialii FCSB au solicitat depunctarea CFR-ului, cu doar o zi înainte de judecarea cazului.

FCSB a făcut o plângere la Comisia de Disciplină împotriva lui Dan Petrescu şi a CFR-ului. Roş-albaştrii cer depunctarea clujenilor din cauza declarațiilor date de antrenorul din Gruia. Solicitarea celor de la FCSB este similară cu cea a CFR-ului: penalizarea echipei din Gruia cu trei puncte și suspendarea antrenorului Dan Petrescu pentru 16 etape. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct, duminică, pe Arena Națională, de la ora 20:45. Înaintea partidei FCSB este lider cu 42 de puncte, două mai multe decât CFR.

Distribuie:

Postaţi un comentariu