Show incendiar de lupte în cușcă, dedicat sportivului Ciprian Mariș

UFT 2015 se anunță a fi un eveniment spectaculos care va reuni cei mai buni sportivi de Arte Marțiale Mixte – MMA și Kickbox în cușca de la Cluj-Napoca și din tară.

MMA Transilvania pregătește o nouă ediție spectaculoasă de lupte în cușcă. Iubitorii luptelor de tip MMA și Kickbox sunt așteptați pe 21 martie 2015 la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca începând cu ora 19:00 la cel mai incendiar show: Gala Ultimate Fighting Tournament 2015. Evenimentul de față va fi dedicat sportivului Ciprian Mariș, cel care a dus numele Clujului pe marile podiumuri sportive internaționale.

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la standul de bilete din Iulius Mall. Acestea pornesc de la 25 de lei pentru locurile din tribună și ajung până la 100 de lei pentru mesele VIP.

Suporterii îi vor cânta „La mulți ani” lui Ciprian Mariș

De numele lui Mariș Ciprian se leagă deja o serie de premii și medalii importante alături de locuri fruntașe la cele mai renumite competiții de MMA din lume. Cel mai recent meci, desfășurat în cadrul evenimentului de MMA de la Brașov, a demonstrat concentrarea și determinarea sportivului care a reușit să câștige în prima repriză printr-un procedeu spectaculos: finalizare prin triunghi. Acest premiu deonstrează încă o dată că spotivul clujean merită să fie susținut și de aceea organizatorii UFT 2015 invită iubitorii de sport să vină pe 21 martie la Sala Sporturilor Horia Demian să asiste la un meci senzațional la finalul căruia întreg publicul îi va cânta La mulți ani!” lui Ciprian Mariș.

UFT 2015 se anunță a fi un eveniment spectaculos care va reuni cei mai buni sportivi de Arte Marțiale Mixte – MMA și Kickbox în cușca de la Cluj-Napoca și din tară.

Cipraina Mariș din cușcă nu diferă mult de Ciprian Mariș din viața de zi cu zi 

Ciprian Mariș , cel care se autocaracterizează drept un om ambițios, de cuvânt și recunoscător” se pregătește intens de UFT 2015 și pe 21 martie dorește să demonstreze cine este el de fapt: „Diferența dintre Mariș Ciprian cel din cușcă și Mariș Ciprian cel din viața de zi cu zi nu este chiar atât de mare, deoarece și în cușcă și în viața de zi cu zi sunt o persoană calmă, care gândește înainte de a face ceva. Am ales acest sport pentru că este cel mai complex sport de contact. De când am văzut prima dată la TV ce înseamnă MMA-ul, am visat să pot să îl practic și eu. Mă bucur că MMA Transilvania, primul și cel mai important club de MMA din Cluj-Napoca, mi-a oferit această oportunitate”, a spus acesta.

The Transylvanian Warrior s-a remarcat până în prezent prin intermediul determinării și motivației de a munci, care i-au adus titluri precum: Campion Național la Lupte, Campion UFT MMA 2012, Campion EFC MMA 2013, Campion UFT MMA 2014, Campion Fury 2014 Anglia – UK, Campion BCMMA 2014 Anglia – UK. Pentru aceste titluri, Mariș Ciprian ține să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit până acum: Haidu Sebastian, Prian Tudor, Horia Rădulescu, Scutul Negru, Mens Club, Natural Plus și nu în ultimul rând familiei care are încredere în mine și în tot ceea ce fac.”

Distribuie:

Postaţi un comentariu