Show / Care pe care, “U” întâlneşte pe “U”

Altădată o confruntare tradiţională, întâlnirea dintre fotbaliştii de la "U" şi baschetbaliştii de la U-BT va avea loc, miercuri, la aproape 7 ani de la ultima întâlnire (30 ianuarie 2008) / Foto: Dan Bodea

Miercuri seara, de la ora 19.00, Sala Polivalentă va găzdui o înfruntare inedită între fotbaliştii de la Universitatea şi baschetbaliştii de la U-BT. Altădată un duel tradiţional între soprtivii celor două echipe, evenimentul şi-a derulat ultimul episod tocmai în 2008, pe parchetul Sălii Sporturilor “Horia Demian”.

Din 2008 şi până azi doar MArius Popescu a mai rezistat în lotul “Şepcilor roşii”, fostul atacant la Universităţii fiind acum antrenor al echipei secunde a clubului universitar. De partea cealaltă, baschetbaliştii stau mult mai bine. Mocanu, Cenan, Nedvedj, Cuic, Chetreanu, Bobo Pintea şi Mircea Cristescu se află şi acum în structurile clubului U-BT, ca jucători, antrenori, sau oficiali.

În spectacolul sportiv programat miercuri, giganţilor de sub panou le vor răspunde Lemnaru, Veselovsky şi ceilalţi componenţi ai echipei lui George Ogăraru. Intrarea publicului este liberă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu