Sezon terminat pentru baschetbalistele de la ”U”

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet a CS Universitatea Cluj a pierdut, joi seara, meciul doi din seria întâlnirilor pentru locurile 5-6 cu CSM Târgoviște, scor 68-81. Astfel, trupa pregătită de Carmin Popa a încheiat sezonul 2018/2019 pe locul 6. Clujencele au început extrem de slab disputa cu CSM Târgoviște și echipa dâmbovițeană a profitat la maximum de neputința universitarelor.

Oaspetele avea deja 13 puncte avans după primele 10 minute de joc, scor 10-23) și și-au securizat victoria și locul 5 al clasamentului final încă de la pauză mare (26-53). În repriza a doua, pe fondul unui joc mult mai relaxat al dâmbovițencelor, fetele de la Universitatea și-au adjudecat al treilea parțial (12-9) și s-au bucurat de un sfert patru pe care și l-au adjudecat cu 30-19.

A fost prea puțin pentru a duce seria întâlnirilor în meciul trei. De altfel baschetbalistele de la Universitatea Cluj au reușit câteva contraperformanțe greu de digerat de suporteri, atât din perspectiva aniversării Centenarului, cât și din punct de vedere al istoriei și tradiției secției de baschet a CS Universitatea.

Echipa lui Carmin Popa a terminat prima fază a campionatului pe ultimul loc, cu zero victorii din 10 meciuri, după ce în deschiderea sezonului a fost eliminată din Cupa României, după o dublă înfrângere cu Phoenix Constanța (echipă din al doilea eșalon valoric). În faza a doua a campionatului Universitatea a obținut singurele victorii, dar a terminat de asemenea pe ultimul loc al clasamentului. Per ansamblu, Universitatea a disputat 31 de partide în sezonul 2018/2019, a obținut 4 succese și a pierdut 27 de meciuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu