Selecționerul României a anunțat lotul pentru amicalul de la Cluj cu Muntenegru. Biletele, puse în vânzare de luni

Foto: Dan Bodea

Selecționerul României, Cristoph Daum, a anunțat lotul pentru primul meci pe care acesta îl va disputa pe banca naționalei tricolore. De asemenea, FRF a pus în vânzare și biletele pentru partida care se va disputa pe Cluj Arena în data 4 septembrie, prețurile variind între 35 de lei la peluze și 500 de lei la zona VIP. Meciul va avea loc în data de 4 septembrie, pe Cluj Arena, începând cu ora 21:45.

Pentru primul său meci pe banca naționalei, Daum a operat câteva schimbări în lotul convocat. Astfel, din echipă vor face parte mai mulți fotbaliști tineri și va reveni Alex Maxim, care nu fusese convocat de Iordănescu la europeanul din Franța.

Lotul complet pentru partida cu Muntenegru:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundaşi: Cristian Săpunaru (Astra), Valerică Găman (Karabükspor), Vlad Chiricheş (Napoli), Cosmin Moţi (Ludogorets), Dragoş Grigore (Al-Sailiya), Alin Toşca (Steaua), Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (Steaua)

Mijlocaşi: Vlad Achim (Steaua), Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Beţer Sheva), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Steaua), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Gabriel Torje (Terek Grozny), Romario Benzar (FC Viitorul), Adrian Popa (Steaua)

Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruña), Claudiu Keşeru (Ludogorets), Dorin Rotariu (Dinamo)

Biletele pentru meciul cu Muntenegru sunt disponibile online începând de luni, 8 august, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Singura varianta de achiziționare a biletelor în care poți alege locul pe stadion este cea online.

Potrivit site-ului frf.ro, prețurile biletelor la meciul România – Muntenegru sunt:

Peluze: 35 RON
Tribuna I: 150 RON
Tribuna II: 100 RON
Family Zone: 100 RON
VIP Etaj 3: 500 RON
VIP Etaj 4: 400 RON

Distribuie:

Postaţi un comentariu