UPDATE: Se decide titlul? CFR așteaptă, pe 9 mai verdictul Comisiei de Disciplină

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să dea o soluţie în speţa CFR vs FCSB la data de 9 mai. Astfel, campioana României la fotbal ar putea fi decisă la data amintită, dacă FCSB ar fi depunctată cu 3 puncte din cauza declaraţiilor cu tentă xenofobă pronunţate de fostul finanţator la FCSB, Gigi Becali, în spaţiul public. Tot pe 9 mai va fi analizat dosarul în baza căruia FCSB solicită depunctarea clubului CFR, pentru declaraţii ce ar putea aduce atingere competiţiei.

Cel mai probabil Comisia de Disciplină va sancţiona cu avertisment cele două cluburi fapt ce va duce, aproape inevitabil, la un proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.  Înainte de soluţionarea în “instanţe” a diferendului dintre CFR Cluj și FCSB bucureștenii au două puncte avans în clasamentul Ligii 1.

Miercuri, 2 mai, ar fi putut fi ziua în care CFR Cluj câștiga (anticipat) titlul de campioană a României! Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a analizat cererea de depunctare a FCSB, formulată de oficialii CFR-ului la data de 16 martie. Comisia a rămas în pronunţare, ceea ce înseamnă că până la sfârșitul zilei s-ar putea decide noua campioană a ţării.

CFR cere depunctarea, conform regulamentului, a FCSB, pentru declaraţiile xenofobe ale fostului finanţator al roș-albaștrilor, Gigi Becali. În replică oficialii FCSB au cerut depunctarea CFR-ului pentru declaraţiile antrenorului Dan Petrescu și ale căpitanului Mario Camora care, conform roș-albaștrilor au adus atingere bunei desfășurări a campionatului. Mai mult, FCSB solicită excluderea clubului CFR din competiţiile organizate de FRF și LPF.

Vom reveni cu amănunte și declaraţii!

Distribuie:

Postaţi un comentariu