”Scuturați” înainte de play-off

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au suferit o înfrângere ”dureroasă” în fața marii rivale din Transilvania, CSU Sibiu, scor 67-75. Meciul disputat la Sibiu a început în nota de dominare a gazdelor care și-au adjudecat primul parțial de joc cu scorul de 23-20 și au recidivat și în cel de al doilea, scor 15-13. Abia după pauza mare clujenii au dat semne de revenire. Sfertul al treilea a fost câștigat de trupa lui Mihai Silvășan (scor 18-14), iar în cel de al patrulea tot clujenii au forțat limitele, însă, a fost prea târziu pentru a mai întoarce rezultatul.

”Este o înfrângere care ne doare! Din păcate, echipa din Sibiu și-a dorit mai mult victoria, au fost mult mai agresivi, iar noi nu am făcut față mental acestei agresivități. Deși am început bine jocul, nu am putut păstra avantajul avut, pe care trebuia chiar să îl mărim, iar în primele șapte minute din sfertul al patrulea am marcat doar trei puncte, acolo s-a facut diferența!”, a spus Silvășan.

Înfrângerea nu are darul de a schimba foarte mult lucrurile în clasament, U-BT Cluj fiind deja câștigătoarea fazei Top 6, doar CSU Sibiu va urca pe podium acolo unde își propun să încheie această fază a campionatului. Filip Adamovic și Rolland Torok au fost cei mai importanți marcatori ai echipei pregătite de Silvășan, ambii cu câte 15 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu