Scrima / Salbă de medalii pentru scrimerii sătmăreni la Campionatele Naționale de floretă-speranțe

6 medalii au cucerit scrimerii sătmăreni la C.N de floretă-speranțe

De joi și până duminică Sala de scrimă Ghencea din Capitală a găzduit C.N de floretă-speranțe, masculin și feminin. Scrimerii Clubului Sportiv Satu Mare au avut o prestație excelentă reușind să cucerească nu mai puțin de șase medalii, ultima obținută în proba pe echipe la feminin.

Sătmărencele au intrat în posesia medaliilor de argint după ce în finală, au cedat la mare luptă în fața celor de la CSA Steaua 1.” Roș albastrele” au câștigat la limită, 45-42, iar medaliile de bronz au revenit fetelor de la ACS Balestra, 44-26 cu CSA Steaua2.

Clasamentul final al probei pe echipe este următorul:

1. CSA Steaua1 (Raluca Drăghici, Ioana Mistric, Anca Săveanu şi Teodora Sîrbu)

2. CS Satu Mare (Rebeca Aldea, Adriana Haidu, Alexandra Lazin şi Andreea Potor)

3. ACS Balestra (Rebeca Cândescu, Andreea Gheorghe şi Ilinca Rusu)

Desigur că nu este de neglijat nici medalia de bronz, obținută sâmbătă, de către Alexandra Lazin la proba individuală.

Delegația sătmăreană a avut o comportare admirabilă la aceste Naționale reușind să urce pe podium la toate probele la care a participat: două medalii de aur cu echipa de băieți și la individual, Benjamin Bodo, o medalie de argint, cu echipa de fete și trei medalii de bronz, Alexandra Lazin, Iulian Aldea și Edwin Pop, la individual.

Multe felicitări și antrenorilor care au stat în spatele acestor performanțe, Lengyel Eva, File Attila, Iszak Arnold și Dan Șuta.

Distribuie:

Postaţi un comentariu