Scrima/ Medalie de aur pentru echipa CS Satu Mare în Cupa României!

Medalii de aur pentru CS Satu Mare la Cupa României, spadă seniori ediţia 2013. Foto:Inforrmatia Zilei.ro

După o participare mai puţin fericită în proba individuală, elevii lui Csiszar Francisc au mai îndulcit amarul neclasării pe podium cu o superbă performanţă, reuşind să intre în posesia medaliilor de aur, după o finală pasională cu CSM Oradea.

Complexul Sportiv Tomis din Constanţa a găzduit, astăzi, proba pe echipe la spadă seniori – Cupa României. Au fost prezente pe planşe echipele de la nouă cluburi din ţară: CSA Steaua Bucureşti, CS Satu Mare, CSU Craiova, CSM Craiova, LPS Craiova, CSU Târgu Mureş, CSM Oradea, CSS1 Constanţa şi Farul Constanţa iar la finalul competiţie cei care au triumfat au fost scrimerii sătmăreni.

Ofticaţi nevoie mare, după proba individuală, când cea mai bună clasare a fost locul cinci, obţinut de Adi Pop ( asta după ce patru ani consecutiv medalia de aur în Cupa României a revenit unui sportiv de la CS Satu Mare) echipa de pe Someş s-a răzbunat în proba pe echipe, reuşind să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

După o finală foarte disputată în compania eternilor rivali de la CSM Oradea, scrimerii sătmăreni au reuşit să se impună cu 35-31.

Podiumul a fost completat de CSM Craiova.

Lotul CS Satu Mare pentru acest eveniment a fost alcătuit din următorii sportivi: Adrian Pop, Adrian Silaghi, Arkosi Bertalan şi Andrei Radu.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu