Scor alb în meciul CFR – U Craiova. Mitriță a ratat un penalti în minutul 84

Foto: Dan Bodea

Cel mai așteptat meci al etapei a X-a din Liga 1, CFR – U Craiova, s-a terminat cum a început, 0-0. Vișiniii au ratat șansa de a se apropia la două puncte de liderul FCSB, oltenii sunt în afara locurilor de play-off. Gazdele puteau deschide scorul prin golgheterul Țucudean, dar atacantul a ratat ținta (min. 9). A urmat replica imediată a alb-albaștrilor prin Bancu, însă șutul de la marginea careului nu l-a surprins pe Arlauskis care și-a salvat echipa cu o intervenție spectaculoasă.

Foto: Dan Bodea

În minutul 17 Mitriță a slalomat în banda stângă, a pătruns în careu, dar a tras pe mijlocul porții și i-a prilejuit o nouă intervenție importantă lui Arlauskis. Pentru ambele echipe scorul de 0-0 părea ideal pentru o primă repriză. Imediat după pauză Țucudean a tras tare, dar pe direcția lui Pigliacelli. Cicâldău și-a demonstrat calitățile în minutul 54. A driblat patru adversari, însă a căzut inexplicabil în careu. A primit doar cartonaș galben pentru simulare. Următoarea ocazie de gol a apărut abia în minutul 71.

Manea a trimis un șut centrare, portarul oaspeților a respins greu, dar Țucudean nu a reușit să împingă mingea în plasă. În minutul 81 Bancu a încercat o finalizare pretențioasă, fără succes pe tabela de scor. La meciul 100 în calitate de căpitan al CFR-ului, Camora a făcut henț în suprafața de pedeapsă și totul părea că s-a terminat în Gruia. Golgheterul Ligii 1, Mitriță, a executat prost lovitura de la 11 metri și a dat vina pe gazon. În minutul 90+3 Ioniță a luat o acțiune pe cont propriu, dar a tras pe lângă și meciul s-a terminat nedecis.

”Evident că am avut probleme în ofensivă, dar îl așteptăm pe Deac, care va reveni și ne va da un plus valoare. Rezultatul este echilibrat, deși puteam să pierdem jocul pe final. Ne-am dorit să câștigăm. Campionatul e departe de a fi terminat, mai sunt jocuri. Important este să întrăm în play-off. Am încrederea că vom diminua diferența față de FCSB”, a spus Conceicao, la final.

Distribuie:

Postaţi un comentariu