Șase nume noi la Volei Municipal Zalău

Vojislav Skoric (foto în alb) va evolua la fosta campioană a României, Volei Municipal Zalău

Conducerea Clubului Sportiv Volei Municipal Zalău a încheiat seria achiziţiilor din această vară, după ce l-a transferat, în urmă cu câteva zile, pe sârbul Skoric Vojislav.

Voleibalistul în vârstă de 29 de ani este al treilea trăgător secund care a semnat cu fosta campioană a României. Celelalte două achiziţii din această vară, pentru același post, sunt internaţionalul Marian Bala, adus de la CS Phoenix Şimleu Silvaniei şi brazilianul Leonardo Joao Dal Bosco Dall’ Agnol.

Skoric Vojislav a mai evoluat în Germania, iar în sezonul trecut a jucat în campionatul din Kuweit. „Skoric este un jucător valoros, care sunt convins că ne va ajuta”, a declarat antrenorul principal, Aurel Vlaicu, care consideră că lotul cu care va aborda noul sezon este unul echilibrat: „Sunt bucuros că am reuşit să încheiem seria transferurilor. Avem un lot echilibrat şi lupta pentru un post de titular este deschisă. Jucătorii vor evolua în funcţie de modul în care se vor pregăti”.

Pe lângă Bala, Dall’ Agnol şi Skoric, conducerea CS Volei Municipal Zalău a ajuns la un acord cu coordonatorul de joc, Adriano Lamb, de origine brazilian, probabil cea mai importantă achiziţie pentru sezonul viitor, dar şi cu doi jucători de perspectivă de la Universitatea Cluj: Andrei Georgescu şi Gabriel Cherbeleaţă.

Echipa pregătită de Aurel Vlaicu şi Ovidiu Macarie ar putea arăta astfel în sezonul viitor: Adriano Lambri (redicător); Peter Nagy (universal); Răzvan Mihalcea şi Fabian Birău (centri); Leonardo Dal Bosco Dall’ Agnol, Marian Bala, Skoric Vojislav (extreme); Adrian Feher (libero). Reunirea lotului este programată pentru data de 5 august.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu