Sancţiune dură primită de FRF de la FIFA!

Foto: galerianationala.ro

Comisia de Disciplină a FIFA a penalizat FRF cu 90.000 de franci elveţieni după partida României cu Ungaria, din 6 septembrie. Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată şi cu 15.000 de franci pentru comportamentul neadecvat al suporterilor la meciul cu Turcia, din 10 septembrie. FRF va plăti şi cheltuielile de judecată.

Potrivit frf.ro, comisia FIFA a decis o penalitate financiară de 90.000 de franci elveţieni şi 3.000 de franci elveţieni cheltuieli de judecată, plus avertisment de dictare a unor sancţiuni mai aspre în cazul recidivei, din cauza încălcării articolului 65 al Codului Disciplinar al FIFA la meciul România – Ungaria.

În ceea ce priveşte confruntarea dintre România şi Turcia, FIFA a decis o penalitate financiară de 15.000 de franci elveţieni şi 2.000 de franci elveţieni cheltuieli de judecată, plus avertisment de dictare a unor sancţiuni mai aspre în cazul recidivei, din cauza comportamentului neadecvat al propriilor spectatori.

“Dacă se vor repeta aceste incidente, atunci sancţiunile vor fi şi mai dure, poate chiar suspendare a terenului sau închiderea porţilor. Suntem nevoiţi să plătim cam 100.000 de euro”, a precizat Mircea Sandu, preşedintele FRF.

Distribuie:

Postaţi un comentariu