Sănătatea Cluj vrea revanșa în fața lui Dinamo

Alexandru Gașpar (foto) a avut o bună oportunitate de a marca în poarta lui Dinamo, în urmă cu 6 ani, acum promite să-i elimine din Cupa României pe ”câini”/ FOTO Dan Bodea

Fotbaliștii de la Sănătatea Cluj, supranumiți „virușii verzi” au primit cu bucurie vestea că vor înfrunta un adversar de talia lui Dinamo în 16-imile Cupei României la fotbal. Mai mult, finanțatorul Aurelian Ghișa spune că este un moment prielnic pentru echipa sa să-și ia revanșa după înfrângerea din urmă cu șase ani.

Ghișa: „E cea mai mică echipă, dintre cele mari”

După ce au eliminat pe ASA Târgu-Mureș în faza precedentă a competiției, fotbaliștii de la Sănătatea au declarat la unison că și-ar dori să pice cu Steaua în turul I al cupei. La tragerea la sorți le-au ieșit în cale Dinamo, iar ”virușilor” le-a și încolțit ideea revanșei, după ce în 2007 au fost eliminați de bucureșteni în faza optimilor de finală.

„Dintre echipele mari ale României Dinamo este cea mai mică, în acest moment. Au destule probleme și sunt într-o perioadă de reconstrucție așa că de ce să nu sperăm că ne vom lua revanșa. Este un nume important în fotbalul nostru și suntem bucuroși că vom juca mpotriva lor. Păcat că nu vor organiza meciul pe Arena Națională”, a declarat patronul echipei, Aurelian Ghișa.

Șeful „virușilor” le-a transmis și prima pentru care vor intra în teren: „Un wekend la Sighișoara va primi cel sau cei care vor marca împotriva lui Dinamo. Până la ora meciului poate vom mai anunța o primă, dar deocamdată rămâne secret”, a adăugat Ghișa. Meciul Dinamo – Sănătatea se va juca într-o singură manșă, la București, în 24, 25 sau 26 septembrie, în funcție de televizare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu