S-au bătut singuri

Foto: Dan Bodea

U-BT Cluj a pierdut încă un meci în faza Top 6 a Ligii Naționale, scor 78-82, în deplasare cu CSM Oradea. Disputa, așa cum de altfel era de așteptat, a fost echilibrată, ambele echipe reușind să revină în avantaj după ce a fost condusă. Primul sfert s-a terminat la egalitate (20-20), iar în cel de al doilea bihorenii au reușit să se desprindă la patru puncte, intrând astfel, în avantaj la cabine (43-39).

A urmat replica celor de la U-BT care și-au adjudecat parțialul trei (18-17), iar în ultimele 10 minute s-a dus o lupă aprigă, fiecare echipă încercând să-și apropie victoria. Alb-negrii au trecut în avantaj la jumătatea sfertului patru, dar din nou gazdele au egalat la 71, în minutul 36, după care au gestionat bine ultimele trei minute și jumătate și s-au impus la o diferență minimă, dar meritată.

”A fost un meci foarte intens, așa cum de altfel ne așteptam, ambele echipe se luptă pentru o poziție cât mai bună înainte de play-off. Evident, atât noi, cât și orădenii ne-am dorit mult victoria, însă trebuie să îi felicit pentru că, pe final, au câștigat meritat. Am controlat meciul, aveam avantaj patru puncte cu puțin înainte de final, însă niște decizii greșite, niște mingi pierdute ușor ne-au costat victoria.

Acesta este sportul, e frustrant, însă nu avem ce face decât să mergem la Sibiu în etapa următoare să câștigăm, să ne asigurăm măcar locul secund înainte de play-off”, a spus Mihai Silvășan, conform u-bt.ro. Pentru U-BT urmează meciul cu BCMU Argeș Pitești, ultimul din faza Top 6. Partida se va disputa, sâmbătă, de la ora 19:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu