UPDATE: “U” – Hermannstadt se joacă duminică! S-a tras la sorți ordinea meciurilor de baraj. ”U” joacă primul meci acasă

Foto: Dan Bodea

Luni, 3 iunie, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a ordinii meciurilor din barajul pentru menținere/promovare în Liga 1. Conform site-ului oficial al Federației Române de Fotbal (FRF), primul meci dintre cele două formații va avea loc la Cluj, pe 8 iunie, în timp ce meciul retur se va disputa pe 12 iunie, la Sibiu.

Există însă o mare problemă! Sâmbătă, 8 iunie, pe Cluj Arena sunt programate întrecerile din cadrul Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, ediția 2019. Televiziunile deținătoare ale drepturilor de transmisie au anunțat, inițial, că jocul va fi programat de la ora 20:00, dar e destul de greu de crezut că toate detaliile organizatorice ar putea fi finalizate până la ora startului partidei dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstadt.

Reamintim că ”U” a terminat sezonul 2018/2019 al ligii a doua pe poziția a treia, în vreme ce sibienii au ocupat locul 12 în clasamentul final din primul eșalon. Barajul pentru menținere/promovare în Liga 1 se va disputa în sistem tur-retur, iar câștigătoarea acestui baraj va evolua în sezonul 2019/2020 în Ligii 1.

În precedentele trei baraje pentru menținere/promovare în Liga 1, echipele din prima ligă au avut mereu câștig de cauză. În sezonul 2015/2016 Voluntari a câștigat barajul cu UTA Arad, iar la capătul campionatului 2016/2017 ACS Poli a câștigat la baraj în fața marii rivale din Arad (UTA). Nu în ultimul rând, în sezonul 2017/2018 FC Voluntari avea să își asigure încă un an în Liga 1 învingând la baraj pe Chindia Târgoviște.

Distribuie:

Postaţi un comentariu