Rugbyștii de la ”U” au pierdut la Buzău, dar se mențin în careul de ași al Superligii

Foto: Dan Bodea (arhivă)

După două victorii consecutive rugbyștii de la Universitatea Cluj au cedat la mare luptă (scor 21-31) disputa de la Buzău, programată în cadrul etapei a patra a Superligii Naționale. Prima repriză a fost și cea mai spectaculoasă. De valori sensibil egale, cele două oponente și-au propus să înscrie câte mai multe puncte și au reușit nu mai puțin de 36 până la pauză.

Gazdele au intrat la cabine în avantaj (scor 20-16). Rugbyștii de la Gloria au reușit să culce de trei ori balonul în terenul de țintă, față de doar două eseuri ale clujenilor, iar ultimele 40 de minute se anunțat cel puțin la fel de spectaculoase.

În actul secund ambele echipe au reușit să mai înscrie câte o încercare, dar avantajul de la finalul primei reprize, în favoarea gazdelor, a făcut diferența și Gloria a obținut astfel, prima victorie din noul sezon. De partea cealaltă, Universitatea Cluj se menține pe locul 4 al clasamentului cu un avans de patru puncte față de urmăritoarele Dinamo și SCM Gloria Buzău.

La sfârșitul săptămânii viitoare alb-negrii vor primi vizita campioanei en-titre, CS Știința Baia Mare. Meciul este programat, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 10:00, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu