Rugby / Victorii la 0 pentru băimăreni la Rugby 7’s Open

Baia Mare are asigurată o nouă generație de campioni la rugby, juniorii de la Siromex nu au adversari în România / Foto Tania Purcaru

Etapa inaugurală a primei ediții a Rugby 7’s Open, care s-a desfășurat zilele trecute la Gura Humorului, a fost la discreția juniorilor de la CSS 2 Siromex Baia Mare, care s-au impus în toate cele patru partide jucate, fără să fi încasat vreun punct. În schimb au pus nu mai puțin de 142 de puncte pe tabela de marcaj.

La turneu au mai participat echipa gazdă, CSS Gura Humorului și Viitorul Cluj-Napoca, ier regulamentul de desfășurare a presupus ca fiecare echipă să joace cu fiecare în sistem tur-retur. Maramureșenii au admninistrat cele mai severe înfrângeri juniorilor de la CSS Viitorul Cluj-Napoca, de care au trecut cu 36-0, respectiv 45-0.

În dubla confruntare cu gazdele întrecerii băimărenii s-au impus cu 35-0, în primul meci, pentru ca în cea de a doua partidă să se impună cu 26-0. În urma rezultatelor înregistrate la acest turneu juniorii de la Siromex s-au situat pe prima poziţie la sfârşitul acestei prime etape.

Etapa secundă a campionatului de rugby în 7 va avea loc pe data de 26 octombrie la Cluj, rugbyştii de la U19 urmând să se întâlnească mai apoi, în cea de a treia etapă, pe 9 noiembrie, la Baia Mare. Circuitul Rugby 7’s Open U19 va continua şi în 2014, cu alte trei etape.

Altfel, în perioada 13-24 octombrie, doi jucători de la CSŞ 2 Siromex, Alex Pălii şi Andrei Han, alături de antrenorul Răzvan Popovici, vor participa cu Lotul Naţional U19 la un cantonament în vederea pregătirii pentru Campionatul European U19, care se va disputa în Portugalia. Cei doi sportivi au plecat la lot imediat după primul turneu de Rugby 7’s Open U19.

Rezultate înregistrate de Siromex:
CSŞ2 Siromex – Gura Humorului: 35-0
Viitorul Cluj-Napoca – CSŞ2 Siromex: 0-36
Gura Humorului – CSŞ2 Siromex: 0-26
CSŞ2 Siromex – Viitorul Cluj-Napoca: 45-0.

Distribuie:

Postaţi un comentariu