Rugby / Un vis împlinit, România va juca pe Cluj Arena

Echipa naţională de rugby a României va juca în sfârşit pe Cluj Arena, în 1 şi 22 februarie cu Portugalia şi Spania

Echipa naţională de rugby a României va juca două meciuri din Cupa Europeană a Naţiunilor pe Cluj Arena. Astfel, “stejarii” vor înfrunta în data de 1 februarie naţionala Portugaliei, iar 22 februarie pe cea a Spaniei.

Cantor: “Un vis împlinit”
Partidele României găzduite de Cluj Arena fac parte dintr-o serie de evenimente pe care conducerea echipei de rugby “U” Cluj le pregătesc suporterilor cu ocazia aniversării a 65 de ani de activitate rugby-istică la Cluj.

“Organizarea celor două jocuri ale României la Cluj este un vis împlinit. Am mai încercat să aducem echipa naţională pe Cluj Arena, însă, de fiecare dată s-a întâmplat câte ceva în ultima clipă, acum e sigur că meciurile cu Portugalia şi Spania se vor juca aici. Şi acesta este doar începutul unei serii de evenimente pe care le vom derula pe parcursul acestui an în care echipa de rugby <U> Cluj, aniversează 65 de ani de existenţă. Vom vorbi despre fiecare eveniment la timpul potrivit, acum trebuie să savurăm aceste meciuri alături de toţi suporterii rugby-ului şi de cei ai Universităţii Cluj”, a declarat managerul echipei universitare Lorin Cantor.

Pentru a atrage un număr cât mai mare de suporteri în tribunele Cluj Arena, la meciurile echipei naţionale, Federaţia Română de Rugby, împreună cu conducerea Universităţii Cluj, a stabilit ca preţul tichetelor de acces să fie unul modic, 10 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copii şi tineri până în 18 ani.

În acest moment în clasamentul grupei din care fac parte şi „stejarii”, Georgia şi România conduc, cu câte 19 puncte, urmate de Rusia cu 14, Portugalia 7, Belgia 5 şi Spania 5. Primele două clasate se vor califica direct la Cupa Mondială din 2015, iar echipa de pe locul trei va juca la baraj.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Sorin Popa says:

    Va asteptam pe toti la meciurile Nationalei pe Cluj Arena. Sa aratam tuturor ca impreuna suntem cei mai tari. Hai Romania! Hai la meci!

Postaţi un comentariu