Rugby/ “U” Cluj şi-a spulberat adversarul

Nino Barbu a culcat balonul în terenul de ţintă al CSM-ului din bucureşti, într-o victorie uriaşă a Universităţii Cluj, în SuperLiga Naţională de rugby/ FOTO: Dan Bodea

Echipa de rugby a Universităţii Cluj a obţinut o victorie, scor 24-19,   cât un obiectiv în meciul cu CSM Bucureşti, principala contra-candidată la ocuparea locului 5 în SuperLiga Naţională de rugby a României. Meciul din etapa a III-a a fazei play-out a fost la discreţia universitarilor, în ciuda echilibrului aparent din teren.

 

Învestit în funcţia de antrenor principal, fostul mare jucător al Universităţii, Bogdan Cantor a găsit soluţia cea mai bună pentru a-şi surclasa adversarul, într-o partidă cât un campionat.  Banu, Teodorescu sau Nino Barbu (foto) au jucat impecabil în faza de atac şi au culcat balonul în terenul de ţintă atunci când era mai mare nevoie.

 

Graţie acestui succes Universitatea Cluj ia o opţiune serioasă pentru a termina sezonul pe poziţia a 5-a, adică exact ce l-au cerut conducătorii secţie, băieţilor care intră în teren şi staff-ului tehnic. După victoria din deplasare, cu Dinamo, “U” Cluj a făcut un meci mare care a avut darul de a mulţumii suporterii prezenţi pe Cluj Arena pentru un regal sportiv marca “rugby” Universitatea Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu