Rugby / “U” Cluj nu a reușit mult așteptata revanșă cu Dinamo

Internaționalul clujean, Csaba Gal (cu balonul) a marcat singurul eseu al Universității Cluj în meciul contra celor de la Dinamo / Foto: Dan Bodea

Rugbyștii clujeni au pierdut, scor 14-17 (6-14), întâlnirea cu Dinamo, disputată pe terenul din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, o partidă contând pentru prima etapă a returului Superligii Naționale de rugby. Un scor aproape la fel ca și cel din tur, când dinamoviștii au câștigat cu 16-14 partida jucată pe terenul lor.

“Universitarii” au început mai bine jocul de ieri și au condus cu 6-0, prin două lovituri de pedeapsă transformate de Dimofte (‘8) și Ignea (’22), dar oaspeții au reușit să intre cu avantaj la cabine (14-6), după ce au marcat două eseuri, ambele transformate.

Clujenii au început mai bine și partea a doua a jocului, reușind egalarea printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Dimofte și un eseu marcat de internaționalul Csaba Gal. Se părea că meciul se îndreaptă spre o remiză echitabilă, numai că zeița Fortuna a ținut ieri cu Dinamo și namibianul Jantjies a transformat o lovitură de pedeapsă cu mai puțin de două minute înainte de final și Dinamo a câștigat cu 17-14.

În celălalt meci jucat sâmbătă, 2 mai 2015, Steaua a învins RCMUV Timișoara, scor 31-18, clasamentul provizoriu după primele jocuri ale etapei a 6-a (prima a returului Superligii de rugby) fiind următorul – 1. RCMUV Timișoara (20 de puncte din 6 jocuri), urmată de CS Steaua București (16 puncte din 5 jocuri), CS Dinamo București (13 puncte/6 jocuri), CSM Olimpia București (9 puncte din 5 jocuri), Universitatea Cluj (7 puncte din 5 jocuri), CSM Știința Baia Mare (6 puncte din 3 jocuri).

Distribuie:

Postaţi un comentariu