Rugby / “U” Cluj întâlneşte Ştiinţa Baia Mare în Cupa României

"U" Cluj va întâlnii pe CSM Ştiinţa Baia Mare în semifinalele Cupei României la rugby / foto: Dan Bodea

Echipa masculină de rugby Universitatea Cluj va juca împotriva Ştiinţei din Baia Mare în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la sediul Federaţiei Române de Rugby. Este al doilea an consecutiv când cele două formaţii se întâlnesc în penultimul act al competiţiei. În precedentul sezon maramureşenii s-au impus în disputa cu universitarii din Cluj, iar ulterior au câştigat trofeul învingând în finală pe marea rivală, Steaua Bucureşti.

Anul trecut oficialii celor două echipe au convenit ca meciul să se dispute la Baia Mare, iar acum managerul echipei Universitatea, Lorin Cantor, a încercat să-i convingă pe reprezentanţii formaţiei din Maramureş să joace semifinala pe Cluj Arena însă, a fost refuzat. Astfel, meciul se va desfăşura, cel mai probabil la Gura Humorului, dacă şi adversara Universităţii îşi va da acceptul.

“Rezultatele pe care le-am obţinut în partea a doua a sezonului regulat şi în faza play-out se pare că i-au cam îngrijorat pe cei de la Ştiinţa Baia Mare pentru că nu au vrut să jucăm semifinala la Cluj. Este o dovadă că munca noastră este apreciată, iar adversarii încep din nou să se teamă de Universitatea Cluj. Eu cred că vom ajunge la o înţelegere să jucăm la Gura Humorului, dacă nu va trebui să căutăm altă variantă. Ştiinţa este poate cel mai greu adversar pe care îl puteam întâlni, dar nu suntem îngrijoraţi, dimpotrivă trebuie să demonstrăm că suntem pe drumul cel bun şi că ultimele rezultate nu au fost întâmplătoare. Am încredere în băieţi şi în echipa tehnică şi vom lupta până la capăt să fim noi cei care merg în finală. Surprize pot să apăra oricând”, a declarat Cantor.

În cealaltă semifinală se vor duela pentru un loc în finala Cupe României Steaua şi CSM Bucureşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu