Rugby / Rugbyștii de la ”U”, războinici în Aida

Rugbyștii de la ”U” au făcut parte din corpul de voluntari figuranți din cadrul operei Aida, pusă în scenă în Piata Unirii / Foto: Dan Bodea

Sâmbătă seara a avut loc unul dintre cele mai aşteptate evenimente artistice programate în această vară la Cluj-Napoca. Punerea în scenă a operei Aida și prezentarea acesteia în aer liber, în Piața Unirii. La manifestare au participat mii de clujeni, iar din rândul celor care au avut un rol în povestea sclavei Aida s-au numărat și rugbyștii de la ”U” Cluj.

Mai mulți jucători din lotul pregătit de Horea Hâmpea s-au înscris voluntari în ”armată” pentru momentul Marșului triumfal din actul trei al oprei amintite. Sportivii au declarat că s-au simțit foarte bine încă de la repetiții, iar în momentul cheie și-au intrat perfect în rol, precum niște adevărați luptători.

”U” Cluj va disputa la sfârșitul săptămânii viitoare primul meci după pauza competițională, în cadrul Cupei României, împotriva formației Poli Agro Iași, din fazele preliminare ale întrecerii, pentru ca o săptămână mai târziu să reintre în focul SuperLigii, în deplasare, cu Dinamo București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu