Rugby / Primele întăriri la “U”

Adrian Florin Nistor va Îmbrăca tricoul echipei de rugby "U" Cluj din sezonul viitor

Echipa masculină de rugby Universitatea Cluj are trei nume noi în lotul cu care va încheia anul în curs. Cel mai important nume este Florin Nistor, sportiv care s-a format la Gura Humorului, fiind achiziţionat ulterior de  CSM Ştiinţa Baia Mare. Nistor evoluează pe postul de centru şi are în palmares mai multe selecţii la echipele naţionale de juniori ale României.

Până să ajungă la “U”, Florin Nistor a mai evoluat la Poli Agro Iaşi, echipă proaspăt promovată în SuperLiga Naţională. Ceilalţi doi sportivi nou veniţi sub comanda antrenorului Bogdan Cantor sunt Nicu Manolachi şi Ionuţ Simion, ambii de la Poli Agro Iaşi.

Primul evoluează pe postul de taloner, cel de al doilea fiind jucător de linia a III-a. “Acestea sunt doar primele achiziţii ale acestei ierni. Mai avem în vedere câţiva jucători pe care îi monitorizăm de mai multă vreme, dar despre ei vom vorbi doar când vor semna contracte cu Universitatea”, a declarat tehnicianul alb-negrilor, Bogdan Cantor.

Vineri este ultima zi în care universitarii clujeni mai au programate şedinţe de antrenament, urmând să plece în vacanţă la începutul săptămânii viitoare. Reunirea lotului este programată pentru data de 13 ianuarie, atunci când sunt aşteptaţi la Cluj şi o serie de sportivi ce vor susţine probe de joc.

Tot pentru prima parte a anului viitor este preconozat şi un cantonament, cel mai probabil în Moldova, după care universitarii vor juca mai multe partide amicale.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. anonim says:

    Astea se numesc intariri? Jucatori de liga 2 ….

Postaţi un comentariu