Rugby / Momentul adevărului pentru ”U”

Pentru a rămâne în lupta pentru locul 6, ultimul care duce în play-off, rugby-ştii de la "U" trebuie să învingă, duminică, în deplasare, pe Dinamo / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de rugby ”U” Cluj dispută, duminică, în deplasare, primul meci din partea a doua a sezonului SuperLigii Naţionale împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti. Înaintea acestei confruntări cele două combatante ocupă ultimele poziţii ale clasamentului, 6 pentru bucureşteni, respectiv 7 pentru universitari, diferenţa fiind de numai un punct în favoarea alb-roşiilor.

Miza partidei şi a părţii a doua a sezonului este locul 6, atât pentru Dinamo, cât şi pentru ”U”. Conform noului regulament de desfăşurare a SuperLigii Naşionale, primele şase echipe joacă ulterior în faza play-off. Primele două clasate vor fi direct calificate în semifinalele campionatului, iar ocupantele poziţiilor 3, 4, 5 şi 6 vor juca încrucişat pentru celelalte două locuri din careul de aşi.

Ocupanta locului 7 va disputa meci de baraj pentru rămânerea în SuperLigă. La sfârşitul săptămânii trecut universitarii au dispus cu scorul de 59-9 de Poli Agri Iaşi, într-un meci din Cupa României însă, vizitatorii au bifat prezenţa la Cluj doar din respect pentru competiţie, fără să emită vreo pretenţie la calificare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu