Rugby / Ailenei şi Dimofte de la “U” mușcă din AMLIN Cup

Internaţionalul Ionuţ Dimofte de la Universitatea Cluj va reprezenta România în AMLIN Cup

Au făcut legea în play-out dar numai doi rugby-iști de la Universitatea Cluj vor face parte din lotul secund al României, care va evolua în Amlin Challenge Cup, luna aceasta. Răzvan Ailenei și Ionuț Dimofte (foto) sunt universitarii care vor reprezenta România, sub numele ”Lupii București”, în competiția europeană.

Alături de jucătorii de la Universitatea Cluj din lotul ”Lupilor” vor face parte și opt jucători de la CSM Știința Baia Mare. Pilierii Constantin Pristavița și Petru Tamba, talonerii Andrei Rădoi și Florin Bârdașu, plus Johannes Van Heerden din linia a doua și  mijlocașul la deschidere Michael Wiringi vor face parte din lotul României B. Lor li se adaugă unul dintre cele mai bune produse ale Universității Cluj, centrul Csaba Gal. Ultimul maramureșean convocat la Lupii București este aripa Stephen Hihetah

Primul meci al ”Lupilor” se va disputa pe 12 octombrie, împotriva englezilor de la Newcastle Falcons. Urmează pe 19 octombrie meciul cu Cammi Rugby Calvisano, iar ultima partidă de la București este programată pe 7 decembrie în compania echipei Brive.

Conform site-ului frr.ro pe 12 decembrie, Bucharest Wolves vor întâlni Brive în deplasare, acesta fiind și ultimul meci al anului 2013. La jumatatea lunii ianuarie, “Lupii” se vor deplasa în Italia, acolo unde vor juca returul cu Cammi Rugby Calvisano, ultima partidă a grupei fiind programată o săptămână mai târziu, la Newcastle.

Distribuie:

Postaţi un comentariu