România – Spania, la Cluj sau nicăieri!

Cluj Arena este singurul stadion din ţară care poate găzdui meciurile echipei naţionale de fotbal a României / Foto: Dan Bodea

Primăria Capitalei nu îşi asumă răspunderea pentru reschiderea celui mai mare stadion al ţării, Arena Naţională, deşi edificul a primit aviz favorabil de funcţionare din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. În acest moment e pus în pericol şi super amicalul echipei naţionale de fotbal a României contra Spania.

Dacă primăria nu va deschide Arena Naţională jocul contra fostei campioanei mondiale ar putea fi mutat la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, chiar anulat dacă oficialii federaţiei iberice nu vor fi de acord cu noul stadion. Primul meci oficial ar fi trebuit să fie semifinala din Cupa României, de săptămâna viitoare, dintre Dinamo şi Steaua.

Însă, meciul nu se va juca pe Arena Naţională după ce primăria a anunţat că refuză să îşi asume răspunderea pentru deschiderea Arenei Naţionale. Astfel, unicul derby al României se mută în Ştefan cel Mare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu