România – Slovacia 1-1

Bogdan Stancu a marcat unicul gol al României, în amicalul cu Slovacia/ FOTO: ofsaid.ro

Echipa naţională de fotbal a României a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat miercuri seară, în compania reprezentativei similare a Slovaciei. Bogdan Stancu în minutul 43 a deschis scorul pentru echipa noastră, dar oaspeţii au egalat după pauză prin Stanislav Sestak în minutul 56.  Tricolorii au făcut un joc modest cu Slovacia, ajungând să fie huiduiţi pe final de puţinii spectatori prezenţi, după ce au fost dominaţi clar în ultimele minute.

 

Partida cu Slovacia, disputată pe Arena Naţională  a fost ultima verificare a tricolorilor înaintea meciurilor decisive cu Ungaria din 6 septembrie şi Turcia din 10 septembrie, ambele la Bucureşti, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014. Selecţionerul României, Victor Piţurcă a început meciul cu: Tătăruşanu – Măţel, Găman, Chiricheş, Latovlevici – Lazăr, Hoban – Torje, Tănase, Maxim – Stancu. Au mai jucat Nica, Goian, Pintilii, Nicoliţă, Marica şi Grozav.

 

Tot ieri, principalele adversare ale României în lupta de claficiare la Cupa Mondială din Brazilia au terminat de asemenea la egalitate, meciurile test susţinute în compania Cehiei, respectiv a Ganei. Meciul Ungariei cu Cheia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, Dzsudzsák fiind autorul golului pentru maghiari, în minutul 56, iar Turcia a remizat în faţa selecţionatei Ganei, scor 2-2, Burak Ylmaz în minutul 7 şi Umut Bulut în minutul 29 fiind marcatorii reprezentativei semilunei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu