România revine la Cluj. Naționala de tineret va disputa un amical cu Belgia

Foto: Dan Bodea

Calificată la turneul final al Campionatului European de Tineret de anul viitor, din Italia, echipa națională sub 21 de ani a României va disputa un amical în compania reprezentativei similare a Belgiei, la Cluj-Napoca, pe arena Dr Constantin Rădulescu. Federația Română de Fotbal a încercat să parafeze un meci test în compania Franței, care să se dispute pe Arena Națională însă, naționala ”Cocoșului galic” a declinat invitația.

Conform site-ului oficial al FRF meciul cu Belgia este programat pe 15 noiembrie. Reamintim că la data de 12 octombrie naționala de tineret a României a învins cu scorul de 2-0 echipa similară a Țării Galilor, într-un meci din preliminariile Euro 2019. Meciul s-a disputat tot pe arena din Gruia, iar victoria a netezit drumul ”Tricolorilor mici” spre turneul final din Italia.

La meciul contra Țării Galilor au asistat 12.588 de spectatori, ceea ce reprezintă recordul de asistență la un meci al echipei naționale U21 a României. Reprezentativa de tineret a Belgiei este la rândul ei calificată la europeanul de tineret.

Distribuie:

Postaţi un comentariu