România a învins Finlanda la ultimul meci sub tricolor pentru Stoenescu

Foto: Dan Bodea

Echipa națională feminină de baschet a României a câștigat, miercuri seara, meciul contra Finlandei, la ultima apariție sub tricolor a Ancuței Stoenescu. Româncele s-au impus cu scorul de 70-61 la capătul unei partide în care au fost mai mereu conduse, dar au reușit un ultim parțial excelent și au întors rezultatul. Pentru naționala țării noastre a fost ultimul meci din grupa E a preliminariilor pentru Campionatul European de anul viitor.

Foto: Dan Bodea

Victoria obținută în Sala Sporturilor „Horia Demian din Cluj-Napoca nu schimbă cu nimic situația din clasamentul grupei, România încheind preliminariile pe locul 3, și ratând astfel, calificarea la EURO 2019. Finalul partidei a reprezentat și finalul carierei internaționale pentru Ancuța Stoenescu, cea mai titrată jucătoare de baschet din România. Peste 1.000 de spectatori au aplaudat în picioare momentul festiv organizat chiar pe terenul de joc, imediat după ultima sirenă.

Foto: Dan Bodea

Ancuța Stoenescu are aproape 39 de ani și a jucat pentru naționalele României de la juniori până la seniori, vreme de 21 de ani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu