Restricții de circulație cu ocazia meciului România – Insulele Feroe și programul caselor de bilete ale stadionului Dr Constantin Rădulescu

Foto: Dan Bodea

Echipa națională de fotbal a României întâlnește, marți seara, de la ora 21:45, reprezentativa Insulelor Feroe în cel de al doilea meci din preliminariile EURO 2020. Partida va fi găzduită de arena Dr Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, iar Primăria Cluj-Napoca anunță o serie de restricții de circulație cu ocazia disputării acestei partide.

Astfel, între orele 18:00 – 22:00, în zona stadionului Dr. Constantin Rădulescu: pe str. Romulus Vuia de la intersecția „7 Străzi” până la intersecția cu str. Buhuşi, str. 11 Octombrie, str. Lăcătușului, str Magaziei de la intersecția cu str. Romulus Vuia până la intersecția cu str. Conductorilor, str. Lemnului de la intersecția cu str. Romulus Vuia până la intersecția cu str. Fierului, str. Migdalului de la intersecția cu str. 11 Octombrie până la intersecția cu str. 16 Februarie, str. Racoviță (când situația o impune).

Și compania de Transport Public Cluj-Napoca informează publicul călător că, în data de 26 martie 2019, între orele 19:00 – 23:15, cu ocazia meciului de fotbal România–Insulele Feroe, desfășurat pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, se suspendă circulația liniei 37 (P-ta M. Viteazul – str. Romulus Vuia). În acest interval, spre cartierul Gruia, va circula linia 38 (P-ta M. Viteazul – str. Gruia – str. Vânătorului), care va efectua și orarele liniei 37 din P-ta M. Viteazul.

Pentru suporterii echipei naționale care nu au reușit să achiziționeze online tichete de acces pentru partida dintre România și Insulele Feroe, Federația Română de Fotbal (FRF), organizatoarea acestei partide, anunță că mai sunt disponibile bilete ce vor fi vândute la casele de bilete ale stadionului Dr Constantin Rădulescu. Acestea vor fi deschise, marți, de la ora 12:00 până la fluierul de start al întâlnirii (21:45).

Prețuri bilete:
Peluză – 25 lei
Tribuna I – 50 lei
Tribuna II – 60 lei
*Family Zone – **60 lei
*(Acces în Tribuna II, reducerea este valabilă doar pentru grupurile însoțite de minim un copil cu vârsta până în 14 ani. Toți participanții trebuie să aibă bilet valabil)
**De asemenea FRF oferă discount-uri între 5-20% pentru grupurile de 2-5 persoane.
Porțile arenei Dr Constantin Rădulescu se vor deschide la ora 19:30.

În etapa inaugurală a preliminariilor EURO 2020 atât România, cât și Insulele Feroe au pierdut cu același scor, 1-2, în Suedia, respectiv în Malta, astfel că, pentru ambele oponente victoria este crucială pentru a nu pierde contactul cu Spania și Suedia, echipele considerate favorite la calificare. În celelalte meciuri ale grupei F se vor înfrunta de la aceeași oară, 21:45, Spania – Malta și Norvegia – Suedia.

În situația în care România se va califica la Euro 2020 va disputa două meciuri din faza grupelor la București, pe Arena Națională. Tot în București, tricolorii vor avea și baza. Capitala este cuplată cu Amsterdam, astfel că, în cazul în care România și Olanda obțin biletele la Euro 2020, vor face parte din aceeași grupă, mai precis din Grupa C. Batavii vor juca două meciuri la Amsterdam, dacă se califică, iar pentru partida directă se va trage la sorți între cele două stadioane, Arena Națională și „Johan Cruyff”. În situația în care România nu ajunge la Euro 2020, o altă țară care nu are oraș organizator, precum Belgia, Franța sau Elveția, se va cupla cu Amsterdamul.

Distribuie:

Postaţi un comentariu