Reșițenii cu entuziasmul, ”U” cu fanii. Alb-negrii au mai smuls un egal

Foto: Dan Bodea

Prima etapă a returului în eșalonul secund a fost aproape o oglindire a startului de sezon, când „Șepcile roșii” au început cu stângul (0-2, la Reșița). ”U” nu a reușit să învingă nici pe „Milanul din Banat (CSM Reșița), iar sintagma „nici pe…” devine o obișnuință pentru fotbaliștii lui Adrian Falub.

Fără veteranii George Florescu și Dorin Goga, ambii accidentați, alb-negrii s-au mulțumit încă odată cu un rezultat de egalitate (1-1), de această dată în disputa cu trupa lui Dorinel Munteanu. Oaspeții au început cu mult elan disputa de pe Cluj Arena și au deschis scorul în minutul 20, prin Daniel Ene care a trimis mingea în plasă, după o primă intervenție salvatoare a lui Dur Bozoancă.

A urmat cursa pentru egalare, iar Alex Pop a fost aproape să relanseze partida, în minutul 30, dar balonul a zguduit doar bara porții lui Horvat. Bănățenii au fost aproape să închidă meciul patru minute mai târziu, dar nici Danci, nici Ene nu au reușit s-o bage în poartă. Nici Gavra nu a fost mai inspirat la lovitura liberă din finalul primei reprize și oaspeții au intrat la cabine în avantaj.

Falub a schimbat încă de la pauză. Guedj și Gomes au fost trimiși în teren să aducă un plus de forță și imaginație. N-a fost să fie. Dican, Crăciun și Inacio au irosit palidele oportunități pe care alb-negrii și le-au creat. Oaspeții au mai trecut odată pe lângă golul doi, iar în minutul 64 Dican a reușit să restabilească egalitatea, împingând din apropriere, balonul în poarta lui Horvat.

Ultimele 25 de minute oficiale ale sezonului, pe teren propriu, au fost chinuitoare, la propriu, și pentru fotbaliștii lui Falub, și pentru puținii suporteri din tribune. Meciul s-a terminat 1-1 și ”U” Cluj este la doar trei puncte distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de Concordia Chiajna, dar ilfovenii au un meci mai puțin disputat.

Etapa următoare, ultima din 2019, este programată la sfârșitul săptămânii viitoare, iar Universitatea Cluj va evolua în deplasare, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu