Rednic: ”La CFR, antrenorii chiar dacă au sau nu rezultate, pleacă”

Antrenorul Mircea Rednic știe că la CFR Cluj antrenorii nu au viață lungă/ FOTO: Dan Bodea

Antrenorul echipei CFR Cluj, Mircea Rednic (foto) a înțeles deja că nu va avea viață ușoară la clubul din Gruia, unde ”legea” este făcută de grupul de jucători conduși de căpitanul Ricardo Cadu. Tehnicianul a mai observat un lucru. ”La CFR, antrenorii chiar dacă au sau nu rezultate, pleacă. Unii jucători … rămân”, a spus antrenorul. Rednic nu se teme de grupurile din vestiar și spune că a discutat cu fiecare jucător în parte și că încearcă să înțeleagă fiecare grup în parte.

 

”La orice echipă sunt grupuri. Eu oriunde am lucrat am încercat să discut cu ei, să-i înțeleg, să-mi dau seama cum gândesc, dar acum cred că e vorba despre altceva. Nu pot să-mi explic cum atunci când ți se dă o șansă, îi dai cu piciorul. Am avut încredere în Stăncioiu, dar m-a dezamăgit cumplit. Întreaga echipă m-a dezamăgit. N-au avut atitudine, Sânmărtean (Lucian Sânmărtean, jucător la FC Vaslui n.red) făcea mișto de ei, le dădea mingea printre picioare și ei stăteau ca jaloanele în teren”, a adăugat Rednic, făcând referire la evoluția dezastruoasă din înfrângerea de la Vaslui (0-4).

Imediat după meciul de coșmar din Moldova, Mircea Rednic l-a exclus din lot pe portarul Eduard Stăncioiu, în locul său urmând să fie cooptat la echipa mare unul dintre portarii de la echipa a II-a a clubului. CFR Cluj va disputa următorul meci în Liga I, sâmbătă, de la ora 21.30, pe teren propriu, cu Viitorul Constanţa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu