RALIU/ Napoca Rally Academy merge cu două echipaje la Barum Rally

Napoca Rally Academy continuă lupta pentru puncte în ERC Production Cup la Barum Czech Rally Zlin, unde va fi prezentă cu două echipaje.

Echipajul format din Marco Tempestini și Lucio Baggio va lua startul în Cehia cu modelul Subaru Impreza R4, în timp ce Simone Tempestini și Dorin Pulpea sunt înscriși la clasa 3 cu un Subaru Impreza Sti. Piloții NRA au ca obiectiv consolidarea primului loc în clasamentul pe echipe din ERC Production Cup.

Barum Czech Rally Zlin, unul dintre cele mai solicitante raliuri pe asfalt, începe cu recunoașterile oficiale, programate pe 28 și 29 august. Shakedown-ul este programat pe 30 august începand cu ora 8 dimineata, iar startul festiv este programat în aceeași zi la ora locală 17:00. Tot vineri, începand cu ora 21:15, este programată și super specială, lungă de 9, 36 kilometri, pe străzile din Zlin. Sâmbătă mai sunt programate 8 probe speciale, iar duminica încă 6, lungimea totală a probelor speciale fiind de 234, 78 kilometri. „Recunoașterile vor fi extrem de importante aici și clar piloții locali vor fi în avantaj. Sunt sigur că și vremea va avea o influență majoră asupra rezultatului final, dar vom încerca să ne acomodăm cât mai repede și să obținem un rezultat cât mai bun. Cu siguranță această etapă este încă un pas important în carieră și experiența de aici mă va ajuta pe viitor”, a spus Simone Tempestini într-un comunicat de presă.

„Etapa din Cehia este una cu foarte multe echipaje pe lista de start, iar piloții locali sunt foarte rapizi. Nu va fi ușor să ne atingem obiectivul aici, dar sunt sigur că va fi un raliu fantastic. Sunt speciale foarte interesante aici și stiu că va fi un raliu dificil, dar să nu uităm că pentru noi obiectivul este primul loc la echipe la finalul sezonului în ERC Production Cup. De abia aștept să iau startul în această etapă și îmi doresc ca în final să obținem un rezultat cât mai bun”, a adăugat Marco Tempestini.

Distribuie:

Postaţi un comentariu