Pus la zid de Rednic, Cadu e susţinut de Grig

Foto: Dan Bodea

Ricardo Cadu a greşit flagrant în multe partide, dar Petre Grigoraş nu pare dispus să ia măsuri împotriva lusitanului. „Nu Cadu e vinovat pentru rezultate, cu toţii avem partea noastră de vină!”, a fost mesajul tehnicianului.

CFR s-a eliminat din cursa pentru titlu în acest sezon. Formaţia din Gruia a obţinut doar două victorii în nouă etape şi ocupă abia locul 12 în clasament, la trei puncte distanţă de zona nisipurilor mişcătoare. Unul dintre factorii care au dus la declinul echipei feroviare este chiar căpitanul Ricardo Cadu. Altădată un lider pe teren, portughezul a greşit decisiv în multe partide, fiind departe de forma care l-a consacrat. Fundaşul şi-a adus numeroase critici după evoluţiile din acest an. Cel mai vehement contestatar al lusitanului e Mircea Rednic, plecat de la CFR din cauza disensiunilor avute cu jucătorul portughez. „Am greşit că am venit la CFR. Conducerea ar fi trebuit să aibă mai multă răbdare cu mine, dar oricum le mulţumesc celor de acolo pentru şansa pe care mi-au oferit-o. Cadu e un putregai şi mă bucur că am fost singurul care l-a dat afară de la echipă. E un mercenar din cauza căruia suferă echipa şi suporterii, chiar dacă nu sunt aşa de gălăgioşi. E şi vina conducătorilor care se bagă peste antrenor. Cadu face ce vrea el acolo şi nu este tocmai normal acest lucru”, l-a atacat Rednic pe Cadu, conform Sport Total FM.

„Cadu e un lider în continuare”

Petre Grigoraş nu este însă de aceeaşi părere cu Rednic. Tehnicianul “vişiniilor” nu consideră că portughezul e singurul vinovat pentru parcursul trupei clujene. „Nu doar el este vinovat, cu toţii avem partea noastră de vină, inclusiv eu. Cadu e un lider în continuare, dar fiecare jucător are perioade şi perioade. Pe mine mă interesează să menţin liniştea la echipă, să-i ţin motivaţi pe jucători”, a transmis Grig. „Am crescut de la meci la meci, la ultimul joc am părut o echipă puţin mai solidă. La antrenamente jucătorii se prezintă foarte bine, nu au fost niciodată probleme, dar din păcate în campionat am avut evoluţii mai slabe. Mă sperie că nu reuşim să câştigăm, să avem continuitate în rezultate”, a adăugat Grigoraş.

Felgueiras pleacă în iarnă

Ca tacâmul să fie complet, CFR l-ar putea pierde şi pe Felgueiras, curtat de mai multe cluburi importante din Europa. „CFR a suferit pierderi importante în ultimul timp, de aici rezultă şi aceste rezultate. Felgueiras este un jucător important, esenţial, o plecare a lui ar slăbi cu siguranţă forţa echipei. Însă jucătorii care au valoare trebuie lăsaţi să plece. Trebuie să te gândeşti la cariera lui, la bugetul clubului… Mario e un portar foarte bun, are calităţi extraordinare, e un jucător de echipă, dar în acest moment el se gândeşte doar cum să ne ajute să urcăm în clasament”, a precizat Grigoraş.

 

[stextbox id=”custom” caption=”Respect Oţelul, dar vreau să câştigăm neapărat”]

Următorul test pentru feroviari e jocul de luni cu Oţelul Galaţi, fosta echipă a lui Petre Grigoraş. „Nu e un meci special sau o revanşă, respect echipa Oţelului, nu am de împărţit nimic cu nimeni de acolo. Specială ar fi victoria, în condiţiile în care nu am reuşit să câştigăm de mai mult timp”, a punctat antrenorul clujenilor. „Oţelul e o echipă imprevizibilă. Cunosc jucătorii foarte bine, m-am înţeles cu toată lumea de acolo, dar vreau să câştigăm neapărat. Şi dacă aş juca cu cineva din familie, i-aş spune că vreau să bat”, a conchis Grig.[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu