Primul egal în Cupa Liceelor

Ziua a doua a debutat cu un meci foarte încins la Cupa Liceelor, între „Nicolae Bălcescu” și „Mihai Eminescu”. Echipa antrenată de profesorul Fetean Gheorghe (Nicolae Bălcescu) a deschis scorul repede și s-a menținut în avantaj până la pauză, deoarece jucătorii de la „Eminescu” au ratat toate ocaziile pe care și le-au creat în prima repriză. Băieții lui Deian Bocereg au început puternic repriza secundă și au egalat chiar la prima acțiune. După alte 6-7 minute, tot cei de la „Mihai Eminescu” au marcat, preluând astfel conducerea, 2-1.

Cu cinci minute rămase până la final, jucătorii de la „Bălcescu” au egalat la 2 și tot ei au ratat o șansă uriașă de a câștiga toate cele trei puncte, pentru că la ultima fază a partidei au lovit bara. Așadar, meciul s-a încheiat cu o remiză. Tot un meci interesant a avut loc și între „Edmond Nicolau” și „Seminarul Ortodox”. Dacă în prima repriză meciul a fost relativ echilibrat, 2-0 pentru Edmund Nicolau, partea a doua a întâlnirii a consemnat o victorie ușoară pentru elevii profesorului George Govor, scor 7-2.

Elevii de la Seminarul Ortodox, ai profesorului Ilie Lazăr, nu s-au prezentat rău, pasând frumos, dar nereușind să marcheze de foarte multe ori. În schimb, băieții lui Govor s-au apărat foarte bine și au marcat aproape de fiecare dată când au avut ocazia.

Iată toate rezultatele înregistrate marți, 23 mai:
Ana Aslan – Onisifor Ghibu 2-1
Mihai Eminescu – Nicolae Balcescu 2-2
Tehnofrig – George Baritiu 0-2
Edmond Nicolau – Seminar Ortodox 7-2
SAMUS – Gheorghe Sincai 5-4
Micu Klein – George Cosbuc 2-4
Emil Racovita – Maranatha 3-8
Gheorghe Lazar – Anghel Saligny 2-5.

Distribuie:

Postaţi un comentariu