Prima victorie în Turcia

Sursa foto: arhiva Transilvania Reporter

CFR a câștigat cu scorul de 2-1 al doilea meci test disputat în stagiul de pregătire pe care îl efetuează în aceste zile în Turcia. Trupa lui Antonio Conceicao a început perfect înfruntarea cu FC Zurich și Păun a deschis scorul după doar opt minute de joc. Elvețienii au replicat după o jumătate de oră, când au trimis un trasor din afara careului, însă mingea a trecut pe lângă poartă.

Golgheterul Țucudean a fost aproape să dubleze avantajul echipei sale (min. 40), iar Deac a ratat execuția din poziție ideală, în minutul 43. Ultimele ocazii ale primei reprize le-au aparținut jucătorilor de la Zurich. Khellifi a tras pe lână (min. 44), iar Kololli nu l-a putut învinge pe Arlauskis din 18 metri. Elvețienii au egalat la trei minute de lareluare, apoi tot ei trec pe lângă înscrierea golului doi. Manea a fost eliminat dupăo altercație cu un adversar.

Arbitrul a permis băncii tehnice a clujenilor să-l introducă în locul lui pe Costache. Lang a stabilit scorul final în minutul 72, după un corner executat de Ganea. În finalul întâlnirii elvețienii au șutat în bară și meciul s-a terminat cu victoria la limită a vișiniilor. CFR va disputa următorul amical, pe 22 ianuarie, cu Ludogoreț Razgrad.

Distribuie:

Postaţi un comentariu