Prețuri între 20 și 250 de lei la România – Turcia

Foto: Dan Bodea

Federația Română de Fotbal a pus în vânzare tichete pentru meciul amical dintre România și Turcia, programat la data de 9 noiembrie pe arena Dr Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Biletele sunt disponibile, deocamdată, doar online începând de marți, 24 octombrie, pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Este foarte important de reținut că fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume), la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12.00 și 20.15.

Prețuri bilete
Peluza 1 – 20 lei
Tribuna 1 – 50 lei
Tribuna 2 – 50 lei
Sectorul VIP – 250 lei

Print-at-home, fără taxe suplimentare
Pe lângă opțiunea livrării la domiciliu, opțiune ce va ridica prețul tichetelor cu 6 lei în București și cu 9 lei pentru livrările în țară, suporterii au la dispoziție și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail. Fanii își pot aduce copiii în Family Zone, în sectoarele special amenajate, care vor fi comunicate ulterior, beneficiind și de o reducere: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale arenei din Cluj-Napoca.

La casierii din 4 noiembrie
Sâmbătă, 4 noiembrie, biletele vor fi puse în vânzare și la casieria stadionului Dr Constantin Rădulescu. Acestea vor putea fi achiziționate între 4 și 8 noiembrie între orele 12:00 – 19:00, iar în ziua meciului (9 noiembrie), între orele 12.00 – 20.15. Casieria pentru ridicarea biletelor a persoanelor cu dizabilități va fi deschisă pe 9 noiembrie, începând cu 12.00 până la startul meciului.

Postaţi un comentariu