Prețul Corect / Maxim e transferabil pentru 12 milioane

Șefii de la VFB Stuttgart au stabilit că Alexandru Maxim e transferabil pentyru 12 milioane de euro / sursa foto: www.sueddeutsche.de

Internaționalul român de fotbal Alexandru Maxim, un produs al Școlii de Fotbal Ardealul Cluj, are germania la picioare grație evoluțiilor în tricoul formației VFB Stuttgart, iar marile cluburi de fotbal din Bundesliga și din Europa sunt deja cu ochii pe fotbalistul de 23 de ani.

De teamă să nu-l piardă prea ieftin șefii de la VfB Stuttgart au stabilit deja clauza de reziliere a contractului românului, care valorează între 10 şi 12 milioane de euro, în funcție de cumpărător. În acest moment, fotbalistul crescut la Cluj este cel mai în formă internaţional român.

Etapă după etapă Maxim este numele cel mai des apărut în presa sportivă din Germania astfel că, marile echipe sunt ddeja interesate de un eventual transfer. Presa germană scrie tot mai des în ultima vreme despre posibilul transfer al lui Alex Maxim, cele mai vehiculate posibile destinaţii pentru român fiind Borussia Dortmund şi Schalke 04.

Tot nemții spun că la finalul actualului campionat românul va fi transferabil pentru o sumă între 10 și 12 milioane de euro, în funcție de clubul care îi va face oferta. Alexandru Maxim a evoluat la Școala de Fotbal Ardealul Cluj între 2004 și 2007 când a fost achiziționat de Espagnol Barcelona, unde a evoluat pentru echipa secundă a clubului catalan. În 2011 a ajuns la Pandurii Târgu Jiu, iar în această vară a fost transferat de VFB Stuttgart pentru 1, 5 milioane de euro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu