Prea mare diferența. CFR – Voluntari 5-0

Foto: Dan Bodea

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, a făcut spectacol în fața ultimei clasate, FC Voluntari, iar scorul relevă cât se poate de corect diferența dintre o echipă ce aspiră la titlul de campioană și una care doar declarativ mai speră să prindă un sezon în eșalonul de elită al României. Malfleury a semnat prima oportunitate de gol, în debutul partidei. A fost însă, doar o scânteie ce a înghețat rapid pe arena Dr Constantin Rădulescu. Ilfovenii au încercat să oprească iureșul gazdelor, dar ocaziile s-au adunat.

Țucudean și Vinicius l-au pus la încercare pe Vâtcă, dar portarul oaspeților a reușit să îndepărteze pericolul. În minutul 26 vișiniii au desenat frumos și l-au adus în situație de unu la unu pe Țucudean care nu a mai ratat. Bordeianu (min. 30) și Țucudean (min. 39) au luat la țintă barele porții lui Vâtcă, iar Deac a irosit o situație bună (min. 42). La 10 minute de la reluarea partidei Țucudean a profitat de o ieșire neinspirată a lui Vâtcă și a dublat avantajul echipei sale.

Atacantul CFR-ului și al echipei naționale și-a desăvârșit evoluția cu un nou gol, al treilea, în minutul 62. Până la final au mai înscris Manea (min. 84) și Costache (min. 89) și CFR și-a rotunjit golaverajul. Indiferent de celelalte rezultate ale etapei gruparea feroviară va mai bifa o săptămână în poziția de lider al clasamentului. 36 de puncte au vișiniii, cinci peste FCSB, care are însă, un meci mai puțin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu