Potaissa Turda și CSM au intrat în decisiv în ”finala de bronz”

Foto: Dan Bodea

Meciul doi din seria de trei programate în finala mică a Ligii Naționale de Handbal Masculin, dintre CSM București și Potaissa Turda s-a terminat cu victoria echipei gazdă, scor 36-30. Cu în prima partidă disputată la Turda, Potaissa și-a fructificat avantajul terenului propriu, ultima întâlnire va fi cea decisivă și cea la capătul căreia una dintre combatante va fi premiată cu medaliile de bronz ale sezonului 2017/2018.

În meciul de la București echipa lui Horațiu Gal nu a mai reușit să se concentreze așa cum a făcut-o de multe ori în acest sezon, iar gazdele nu au așteptat revenirea ardelenilor și s-au distanțat repede pe tabela de marcaj. La pauză CSM-ul avea deja opt goluri avans (20-12). Nici a doua repriză nu a fost mai bună pentru galben-albaștrii care au încasat gol după gol, reușind să mai reducă din diferență abia pe finalul întâlnirii.

Cum scorul la general este acum 1-1, meciul decisiv se va disputa la jumătatea săptămânii, la Turda. Pentru Potaissa au marcat în meciul de la București: Szoke (7 goluri), Stamate (4), Iancu (4), Thalmaier (3), Rotaru (2), Cîntec (2), Lazăr (2), Adomnicăi (2), Ghiță (2), Asoltanei (1), Zacaciurin (1).

Distribuie:

Postaţi un comentariu